De ce sa preferati un Brother Innov-Is 55 decat o masina de cusut de pe vremea bunicii?

Pe vremea bunicilor nostri, a avea masina de cusut era ceva foarte deosebit. In primul rand, puteai sa iti cosi intr-o maniera profesionala tot ce aveai prin casa, puteai sa mai faci un ban lucrand pentru rude, vecini, iti puteai pune in practica cele mai interesante idei in materie de design vestimentar. Cea mai indragita marca de atunci era cu siguranta Singer, masinile de cusut fiind solide si foarte simplu de operat.

In prezent, masinile de cusut nu mai sunt asa de voluminoase, sunt automate, pot fi transportate dintr-un loc in altul usor, nu sunt zgomotoase si sunt mai simplu de reparat. Un model fiabil si ieftin de masina de cusut automata din zilele noastre este si masina de cusut profesionala Brother Innov-Is 55. Spre deosebire de vechile masini de cusut mecanice, cele automate sunt computerizate, au suveici orizontale si operatiuni de coase prestabilite si tipuri de cusaturi care se dovedesc foarte utile atunci cand nu aveti prea mult timp la dispozitie. Modelul amintit este special creat pentru operatiunile mai complexe, are programe pentru cusutul butonierelor, selectarea lor se face cu ajutorul unei tastaturi electronice. In plus fata de modelul Is 35, masina de cusut Brother Innov-Is 55 are alfabet complet foarte bun atunci cand vrem sa executam etichete si monograme, functia my custom stitch, pentru modelele proprii cu peste 35 de cusaturi diferite. La aceste functii inedite se adauga butoanele speciale pentru diverse operatiuni, bratul liber pentru coasere tubulara si circulara de calitate. Masinile de cusut din aceasta serie sunt ideale pentru cei care vor sa-si deschida afaceri si pentru cei care lucreaza deja in domeniu dar vor sa isi foloseasca la maximum imaginatia cu ajutorul unei masini de cusut de calitate.

Sunt de gasit atat in firmele mici de confectii sau ateliere de croitorie, cat si in casele oamenilor care vor sa nu mai plateasca un croitor pentru repararea unei haine si au suficienta pricepere la cusut.

Azi dansam