Castelul cavalerilor lei de la Playmobil, jocul care va stimula imaginatia copilului tau

Sa visam la anumite lucruri e ceva normal. Orice aspira sa ajunga candva un sef intr-o institutie de prestigiu, sa fie mereu in centrul atentiei si sa faca bani fara sa faca practic nimic. In copilarie, a visa inseamna mai mult decat atat. Inseamna imaginatie dusa la extrem, inseamna scenarii create din nimic si foarte multa fericire.

Daca fetitele se joaca cu papusile si isi construiesc familii imaginare, unde toata lumea mananca si se simte bine, baieteii aspira la ceva mai mult. Ei vor sa fie puternici, sa fie cavaleri neinfricati in lupta cu capcaunii sau cu dusmanii de temut ai unei imparatiei numai de ei stiute. Pentru ei cumperi-orice.ro a inclus in oferta curenta Castelul Playmobil denumit Castelul cavalerilor lei de la Playmobil. Personajele sunt foarte realiste, fiecare detaliu este scos in evidenta prin cromatica si trasaturi care aduc cu reprezentarea umana a celor mai interesante idei. Ideea celor de la Playmobil este sa le permita copiilor sa aiba propriile aventuri, sa isi imagineze orice si sa creeze universuri complexe.

Toate figurinele sunt foarte usor de manevrat pentru ca au fost gandite pentru a se incadra perfect in manutele micutilor, iar expresia faciala a personajelor ii impulsioneaza pe micuti sa isi dezvolte si mai mult creativitatea. In cazul Castelul Playmobil, micutii sunt invitati intr-o calatorie in trecut, in vremea cavalerilor, cand domnitele trebuiau sa fie salvate, iar cavalerii isi aratau puterea prin lupte crancene cu cei mai aprigi dusmani. Castelul Playmobil are sase personaje, cal si fel de fel de accesorii pentru cavaleri. Decorul e completat perfect de scarile care se prabusesc, podul desenat, capcana, spatiile din peretii castelului, balista functionala si alte lucruri care cei mici le vor descoperi cu placere.

Are si tun, sabii, topoare, scuturi, prizonierii sunt bagati in inchisoare. Numai in aceasta perioada se acorda 9% reducere la Castel si livrarea este gratuita oriunde in tara, inclusiv in Capitala.