Hotel Majestic Mamaia

Statiunea Mamaia este, de departe, cea mai populara statiune de pe intreg litoralul romanesc, fiind, de asemenea, si cea mai vizitata dintre toate. Pe langa faptul ca se bucura de plaje intinse, cu nisip fin si mal lin, Mamaia mai are si restaurante foarte cochete, localuri elegante dar si cluburi de fite! Desi gama hoteliera este extrem de larga si de diversificata (cu hoteluri de la doua pana la cinci stele si cu preturi pe buzunarul oricui), statiunea este permanent plina in timpul sezonului estival.
Fiind, de departe, unul dintre cele mai apreciate hoteluri de pe intreg litoralul romanesc, Hotel Majestic este situat in partea de nord a statiunii, aflandu-se la numai 50 m de plaja. Cu un numar total de 262 de camere si foarte multe alte facilitati, Hotel Majestic este unul dintre cele mai elegante hoteluri de trei stele din intreaga statiune.
In Hotel Majestic Mamaia exista trei tipuri de camere: camere duble, garsoniere sau apartamente.
In ceea ce priveste camerele duble ale acestui hotel, acestea exista in numar de 241 si se impart si ele, la randul lor, in doua mari categorii: camera dubla twin (cu doua paturi separate) si camera dubla matrimoniala (cu pat dublu, matrimonial). Evident, ambele tipuri de camere sunt ideale atat pentru o singura persoana, cat si pentru o intreaga familie. De mentionat ar mai fi faptul ca la cerere se mai poate instala un pat suplimentar.
Camerele duble se bucura de dotari precum televizor, minibar, telefon, aer conditionat, baie cu dus sau balcon.
Garsoniera este, de fapt, o camera dubla cu o suprafata ceva mai mare. Acest tip de camera este mai mult decat indicat familiilor cu doi copii, mai ales datorita spatului marit, a terasei semnificativ mai spatioasa, dar si pentru privelistea mult mai buna asigurata de o astfel de camera.
Dotarile unei garsoniere sunt, practic, aceleasi cu cele ale unei camere duble.
Apartamentele Hotelului Majestic sunt situate, in primul rand, la etajul 10 al cladirii, si beneficiaza de living, dormitor, canapea extensibila, pat matrimonial, televiziune prin cablu, telefon, aer conditionat, baie cu cada, doua balcoane, etc.
De mentionat ar mai fi si faptul ca orice camera din Hotel Majestic este mai mult decat primitoare!
In ceea ce priveste facilitatile oferite de acest hotel, restaurantul, am spune noi, este de departe cea mai importanta. Spre deosebire de alte hoteluri, Hotel Majestic din Mamaia dispune de 3 restaurante complet diferite: Restaurant Majestic, Restaurant cu specific pescaresc si Restaurantul “Protap” specializat in special pe diverse preparate la gratar. In cazul restaurantului principal (Restaurant Majestic) atat micul dejun cat si pranzul se servesc in regim de bufet, in timp ce cina se serveste in regim a la carte.
La Hotel Majestic atat distractia cat si relaxarea pot fi asigurate de cele piscine exterioare de care acest hotel dispune: una pentru adulti si una pentru copii. De asemenea, pentru a intretine atmosfera, echipa de animatori a hotelului va invita la exercitii de fitness sau aerobic.
La constructia Hotelului Majestic, cei mici n-au fost nici ei uitati, drept pentru care exista si un loc de joaca special amenajat pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani. Acesta contine saltele, leagane, tobogane, etc. Totusi, in cazul in care conditiile meteo nu permit aceasta activitate, cei mici sunt invitati la “Happy Colors”, un eveniment organizat de conducerea hotelului special pentru cei mici, unde mititeii isi pot petrece timpul pictand si colorand.