Cum transformi jeansii vechi in jeansi pentru gravide

Perechea ideala de blugi poate crea foarte usor dependenta, tocmai de aceea pentru multe femei este o adevarata drama sa se desparta de bugii preferati, si cu atat mai mult sa nu ii mai poata purta in lunile de sarcina. In acest caz, exista doua variante: fie renunti la respectivii jeansi si astepti sa ii poti purta dupa cele 9 luni, plus perioada necesara pentru pentru a reveni la forma initiala, fie – daca ii mai gasesti in magazinul de unde i-ai cumparat, iti mai iei o pereche identica, iar pe cei vechi ii sacrifici pentru a fi transformati in pantaloni gravide. Vei face astfel o investitie care te va face fericita de doua ori: si cat esti insarcinata, dar si dupa, cand vei fi o mamica extrem de sexy.

Iata cum iti poti transforma perechea de jeans preferata in blugii ideali de mamica. Nu ai nevoie decat de perechea de jeans, un brau elastic fie in culoarea jeansilor, fie o culoare neutra, o foarfeca buna, si o masina de cusut care sa poata coase material de jeans. Sau un croitor bun care sa faca toate acestea pentru tine. Pasii de urmat:

-Inchide fermoarul pana la punctul unde burta iti mai permite. Apoi marcheaza acel punct, de unde vei pleca cu o linie curba catre extremitati, chiar sub linia abdomenului. La spate continui aceeasi linie, insa va trebui sa ai grija sa lasi buzunarele intacte.

-Taie perechea de jeansi pe linia marcata si tiveste-o, astfel incat sa nu se destrame. Scoate bucata de fermoar lasata si coase cu atentie jeansii pe cusatura vechului fermoar, astfel incat sa nu se vada ca este o improvizatie.

- Coase apoi braul elastic (va trebui sa alegi unul inalt, care sa iti acopere si mai tarziu toata burtica, si mai ales un material usor) de jeansii taiati anterior. Va trebui sa folosesti o masina de cusut cu un ac si ata speciale pentru jeans.